Coaching voor moeders

Word de moeder die je wilt zijn

  •  Ik voel me zo geleefd en ben vaak zo moe
  • Vaak ben ik onzeker of ik het allemaal wel goed doe met mijn kind
  • Als werkende moeder voel ik me vaak tekortschieten
  • Eigenlijk heb ik nooit tijd meer voor mezelf
  • Sinds de komst van de kinderen zit de klad in onze relatie

Natuurlijk en intuïtief moederschap

Elke moeder weet instinctief wat er nodig is. Dan gaat er ergens iets kriebelen of rinkelen. Maar door de overvloed aan opvoedboeken, methodes en richtlijnen, zijn we onzeker geworden. Angstig of we het wel goed doen, angst dat het niet genoeg is voor ons kind.

We mogen meer vertrouwen op ons gevoel. Durf te varen op je intuïtie, het onbewuste chipje van moederschap dat je in je draagt. Laat je kinderen ook eens fouten maken. Groeien, ontdekken, meegaan met de stroom; gewoon leven! Dat geeft vrijheid, verbinding met alles wat je doet en voldoening.

“Het coachingtraject heeft rust en een hoopvolle blik voor de toekomst gegeven. De band met mijn dochter is hechter geworden en we begrijpen elkaar beter. Ik stap niet meteen in mijn oude valkuilen en weet meestal hoe we het anders kunnen doen. Dat heeft ook zijn uitwerking op mijn dochter. We huppelen weer vaker!”

V.(35) moeder S (9)

Creatief kijken met al je zintuigen 

“Humor, creativiteit, mooie vragen neerleggen, soms een beetje zweven en met 2 benen stevig op de grond”

Creatief kijken met al je zintuigen brengt je op nieuwe gedachten, spreekt makkelijker je onbewuste en je gevoel aan. Ook helpt het je om wat meer afstand te nemen. Daarom werk ik aanvullend op onze gesprekken graag met klei, schilderen, wandelen of collages.

Hoe ziet je situatie er nu uit? Wat voor moeder wil je zijn? Het mooiste is als je beeld zo sterk wordt, dat je er ook zonder mij uit kunt putten. Dan kun je een verandering inzetten die dicht bij jezelf ligt, in plaats van ‘de zoveelste methode of Libelle-wijsheden’.

 

 

 

“Het prachtig mooie van zelfbeeld-visualisatie is, vooral voor mij als beelddenker; het staat voor altijd op je ‘netvlies’. Daardoor kan ik het telkens weer oproepen en toepassen. Dit heeft me zelfvertrouwen en rust gegeven. Veel dank Karen. 
52.jr, zoon 25, dochter 21

Mama Mia coaching; voor wie?

Moeders die graag weer met plezier intuïtief moeder willen zijn! Moeders met vragen of problemen over:

  • Alledaagse moederzaken
  • Kinderen met een label dyslexie, ADHD, Autisme, hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit, leerproblemen
  • Stress, burn-out, timemanagement
  • Gezinssituaties van ziekte, scheiding of andere problemen

Meer weten of een afspraak maken om kennis te maken?

Ik drink graag een kopje koffie met je!

 

Contact

 

>> Lees ook vast de praktijkverhalen