Hoe werkt MamaMia Coaching

Een coachingtraject is heel persoonlijk en intensief. Daarom is het belangrijk dat het goed voelt voor jou en er een basis van vertrouwen is.

Kennismaken met Mama Mia

Je bent welkom via telefoon of Skype kennis te maken. Als je inderdaad meer wilt weten, maken we een afspraak voor een oriëntatiegesprek. Daarin kijken we samen wat er nodig is voor jouw situatie. Waar loop je tegenaan als moeder, wat speelt er allemaal bij jou en je gezin? Wat zou je willen veranderen? Wat heb je nodig om te groeien naar je eigen, natuurlijke moederschap? Ook vertel ik meer over MamaMia coaching en hoe ik werk.

Mama Mia traject op maat

Op basis van ons oriënterende gesprek, maak ik een concreet voorstel voor een traject dat bij jou past. Meestal bestaat een traject uit een aantal dagdelen, zodat we intensief samen kunnen werken. Daarnaast krijg je begeleiding via mail of telefoon, zodat je tussendoor ook altijd je vragen kwijt kan. Als je besluit aan de slag te gaan met het traject, starten we op het afgesproken moment met de MamaMia coaching.*

* Het orientatiegesprek is dan verder kostenloos. Besluit je toch niet verder te gaan, dan kost het orientatiegesprek € 75,-

Mama Mia’s basis voor coaching

Al mijn kennis en levenservaring, nuchtere humor en creatief denken zet ik graag voor je in. Daarnaast maak ik gebruik van:

  • Systemisch werk
  • Daviscounseling voor visueel, creatief denkvermogen (beelddenken)
  • Daviscounseling bij leer & gedragsproblemen zoals dyslexie, AD(H)D, autisme, hoogbegaafdheid
  • Kindercoaching

“Ik vind het geweldig om zaadjes te planten en te zien welke verandering en oplossingen mensen zelf kunnen inzetten met hun eigen kwaliteiten.”